Laura Biagiotti Roma Passione

Laura Biagiotti Roma Passione

Laura Biagiotti стартира два нови аромата през октомври 2016 г., вдъхновени от град Рим. Новите аромати Roma Passione и Roma Passione Uomo представляват нови версии на класиките Roma от 1988 г. и Roma Uomo от 1995 г. Бутилките запазват оригиналния дизайн, оцветени в огнено червено.
Roma Passione е цветено-плодов аромат, който започва с искрящ розов грейпфрут, италианска мандарина и касис. Неговото цветно сърце включва букет от рози, жасмин и бял божур поставени върху основата на ванилия, кехлибар, тонка и мускус. Roma Passione е създаден от парфюмеристите Juliette Karagueuzoglou и Nicolas Beaulieu. Той е на разположение като 25, 50 и 100мл. Eau de Toilette.
Top notes: grapefruit, mandarin, black currant
Heart: rose, jasmine, peony
Base: amber, musk, vanilla, tonka

Roma Passione Uomo е чувствен и топъл аромат, който се отваря с пикантни аромати на кардамон, жълта мандарина и елеми смола. Сърдечните бележки включват кафе, индийско орехче, градински чай и пачули, а основата завършва състава с топли тонове на кехлибарено дърво, ванилия и тонка. Ароматът е на разположение като 40, 75 и 125мл. Eau de Toilette.
Roma Passione Uomo
Top notes: mandarin, elemi, cardamom
Heart: nutmeg, coffee, clary sage, patchouli
Base: tonka bean, vanilla, amber wood

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *