Lanvin ME

Lanvin стартира нов аромат Lanvin ME, посветен на жената като индивид, която не е претенциозна но е уникална и уверена. Скъпоценни камъни и луксозни бижута са комбинирани с елегантни, прости и сложни дрехи с уникални нюанси, с изискани детайли, с неустоима бродерия и малки пайети, уникалните творения на Lanvin, които подчертават красотата на индивида, който ги носи.

Lanvin и Alber Elbaz въвеждат новото творение, замислено като най-скъпоценните бижута със скъпоценни камъни на Lanvin. Ароматът се разглежда като желание да украси и да допълни витрината и предлаганите продукти от марката Lanvin. Дизайнера Alber Elbaz в сътрудничество с парфюмериста Domitille Bertier създават този нов, уникален аромат, без фалшива скромност, за да акцентират върху силната воля, интимността и чувствеността. Името и състава представят типичната за Lanvin жена – спонтанна, елегантна и много женствена.

Връхните нотки на Lanvin ME въвеждат деликатни флорални акорди, поддържани и подсладени с плодова жар от боровинка, съчетани със сладка папрат в сърцето. Съблазнителните нюанси от силна тубероза допълват сладките плодови страсти, обгръщайки ги в пленителната база.

Ароматът е на разположение като 30, 50 и 80ml. EDP от април 2013 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *