Lanvin Marry Me! Love Balloons

В началото на 2014 г. Lanvin разширява колекцията Marry Me!, която започна през 2010 г. с едноименното издание, наследено от Marry Me! Love Edition, Marry Me! A La Folie и последното издание Marry Me! Love Balloons. Посочените по-горе аромати са във флакони с един и същ дизайн, украсени с женствени панделки на гърлото на бутилката.

Новото издание Lanvin Marry Me! Love Balloons ще стартира в началото на 2014 г. и е вдъхновено от Деня на влюбените. Игривостта на новото издание е отразено в забавно послание, което внушава емоция и любов чрез балони. Фокусът е върху щастието на момичето, което се радва на романтичните мигове и дълбоки емоции, които ги предава на любимия си лесно и с радост. Илюстрации на цветни балони във формата на сърца красят външната опаковка на Lanvin Marry Me! Love Balloons, изданието е  обявано като микс от емоции и развлечения.

Връхните нотки на новия състав ни радват със смес от нероли и червено френско грозде, представяйки акордите в сърцето. Топли нотки от червена роза комбинирана с елегантен жасмин акцентират върху чистата женственост в сърцето на състава, смекчени от кадифен мускус и кедрово дърво в основата.

Lanvin Marry Me! Love Balloonsи е на разположение като 50 мл. Eau de Parfum limited edition.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *