Lanvin Éclat D’Arpège Pour Homme

Lanvin Éclat D’Arpège Pour Homme

Като мъжки еквивалент на изданието за жени Lanvin Eclat d’Arpege от 2002 г., през февруари 2015 г. пристига на пазара Lanvin Eclat d’Arpege Pour Homme, като продължаване на историята на марката, която започна през 1927 г. с първото издание за жени, Arpege. Новото издание за мъже е обявено като модерно, със съвременни съставки и мъжествена есенция. Неговият състав е представен като класически и изтънчен с ясна препратка към традициите и стила на Lanvin.

Съчетанието на елегантност и противоположност е отразена в микс от цитруси, ароматни билки, елегантни флорални нотки, дърво и мускус. Съставът се отваря със светлинен съюз на бергамот, лайм и мандарина, представяйки в сърцето виолетови листа, розмарин и елегантен жасмин. Основата на състава включва усъвършенствано гористо съчетание на кедър и сандалово дърво, заедно с молекула ambrofix и чувствен мускус. Ароматът е подписан от парфюмериста Sonia Constant.

LANVIN ECLAT D’ARPEGE POUR HOMME
perfumer: Sonia Constant

bergamot, lime, mandarin
viole leaf, rosemary, jasmine
sandalwood, cedar, ambrofix, musk

Lanvin Eclat d’Arpege Pour Homme пристига във флакон с цвят на лавандулова течност, като 30, 50 и 100 мл. Eau de Toilette. Рекламно лице на аромата е модела Bruno Rosendo.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *