Lady Million от Paco Rabanne

1 Million е един от най-популярните аромати през последните няколко години. След изданието за мъже, сега излиза и версия за жени,вдъхновена от златото и диамантите. Две години след изданието за мъже, аромата за дамите излезе най-накрая – Lady Million! Ние можем само да си представим дама която печели милиони или изглежда като един милион долара. То е напълно ясно, че жената която използва този аромат злъчва, доминира и притежава огнен характер с невероятна чувственост.
Флакона на Lady Million е в унисон с състава и темата на това издание. Вместо златно кюлче, флакона за жените е замислен като златен диамант. Докато insinuating лукс и богатство, аромата подготвя изненадваща смесица от пролетни цветя, плодове и дървесни нотки. Само диамантите могат да се конкурират със злато, Lady Million е перфектният компаньон на модерния мъжки 1 Million.
Съставът е цветен нектар от лимон,малина,етерични масла от цветя,цвят от портокалово дърво,жасмин, гардения, пачули и мед. Ароматът е създаден от парфюмеристите Anne Flipo, Beatrice Piquet и Dominique Ropion. Дизайнер на атрактивня и луксозн флакон е Noe Duchaufour-Lawrance.Парфюмът ще се предлага в 30, 50 и 80ml EDP.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *