Lady Gaga Fame

Lady Gaga представя първия си аромат в сътрудничество на собствената си компания The Haus Laboratories Paris и парфюмерийна компания Coty . Парфюмът се нарича Fame и излиза на пазара през септември 2012 г.

Fame е съставен по необичаен начин; аромата не спазва пирамидална структура на композицията, а използва т. нар. „Push-pull технология“, при която се смесват съставки, за да подчертават различни аспекти на всяка ароматна бележка по едно и също време, без каквато и да е последователност.

Ароматът е изграден върху три основни споразумения: тъмни акорди, чувствени акорди и светлинни акорди. Тъмните акорди включват отровно цвете Беладона и тамян, които се развиват в чувствена и пищна вълна от медоносни капки, шафран и кайсия. Цветен воал на жасмин и тигрова орхидея олицетворяват светлината и красотата.

Течността на парфюма е иновативна – тя е оцветена в черно, но става невидима, когато се допира до кожата. Точно като известноста: „Той е черен като душата на славата, но и невидим след като се пръсне във въздуха.“
Бутилката е проектирана в сътрудничество с Ник Найт, а рекламната кампания е заснета от Стивън Клайн.
Аромата е на разположение като Eau De Parfum.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *