Lacoste L.12.12. Noir

В годината на 80-тия си рожден ден Lacoste стартира нов аромат от колекцията L.12.12., вдъхновен от популярната поло блуза на марката. Новият аромат е кръстен L.12.12.Noir , пристига в черна бутилка с лого и предлага уникална смесица пълна с контрасти. Този дървесно-ароматен аромат е вдъхновен от горещите летни нощи и моментите когато деня преминава в нощ.

Ароматът е създаден в сътрудничество на P&G и International Flavors&Fragrances и предлага контрастни нотки на шоколад и диня. Съставът е създаден от египетски босилек, лавандула, лимон Verbena, cashmeran, кумарин и пачули.

Черният аромат от колекцията на Lacoste предлага освежаващ аромат на диня, придружен от фин аромат на египетски босилек затоплен в сърцето, заедно с ароматна комбинация от лавандула и Verbena. Интензивни нотки на тъмен шоколад са обхванати от cashmeran; кумарин и пачули се прилепват към кожата като черна мека памучна поло блуза. Ароматът е обявен като много силен, мъжествен и освежаващ. Тази смес от бележки предлага есенцията на прехода между деня и нощта, между светлината и тъмнината.

L.12.12. Noir е на разположение като 30 и 100 мл. тоалетна вода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *