La Nuit de L’Homme Eau Électrique

La Nuit de L’Homme Eau Électrique

Yves Saint Laurent представя нова версия на мъжкия аромат La Nuit de L’Homme. La Nuit de L’Homme Eau ELECTRIQUE излиза в началото на 2017 г., след La Nuit de L’Homme от 2009 г., La Nuit de L’Homme Le Parfum от 2010 г., La Nuit de L’Homme Frozen Cologne от 2012 г. и La Nuit de L’Homme L’Intense от 2015 г.
La Nuit de L’Homme Eau Électrique е описан като „необуздания“ аромат на „прелъстителя“, който „прави нощта своя територия“ и „никой не може да устои на чара му, на границата на елегантността и свободата“. Ароматът е замислен като напрежение между свежестта на един модерен fougere състав и чувствена следа от ванилия. Трима парфюмеристи са работили за състава: Juliette Karagueuzoglou, Dominique Ropion и Anne Flipo.
Цитрусови нотки на бергамот и мандарина в съчетание с зелена ябълка формират едно ново начало. Класически fougere акорд изработен от лавандула, здравец и тонка, е модернизиран от свежестта на портокалов цвят абсолютен и ароматен градински чай в сърцето. Дървесни нотки на кедър, кашмир, ветивер, пачули и доза качествена ванилия завършват аромата в основата.

La Nuit de L’Homme Eau Électrique
Top notes: bergamot, mandarin, green apple
Heart: lavender, geranium, sage, orange blossom
Base: tonka bean, cedar, patchouli, vetiver, cashmere, vanilla

Лице на кампанията е модела Vinnie Woolston. Отличителният флакон на линията е освежен от синя парфюмна течност. Ароматът е на разположение като 40, 60 и 100 мл Eau de Toilette.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *