Kenzo Jeu d`Amour L`Elixir

Kenzo Jeu d`Amour L`Elixir

Kenzo стартира нов аромат от колекцията Jeu d’Amour, който ще осигури по-чувствена, по-топла и по-дълбока интерпретация на оригиналната версия, характерна с изтънчената и млечна комбинация на тубероза и сандалово дърво, деликатно освежени с плодови капки от нар и мандарина. Новата по-интензивна версия повтаря нотките на тубероза и мандарина, които сега са още по-примамливи благодарение на пачули и ром.
Съставът на новия Jeu d`Amour L`Elixir се отваря със зелена сладост на мандарина и плътен, неустоим аромат на къпина. В сърцето цъфти тубероза, заобиколена с елегантен жасмин, поставени върху пачули, ванилия и опияняващи акорди от ром. Ароматът е обявен за „елексир на любовната игра, любовна отвара, която ще направи жените по-чувствени и съблазнителни от всякога“. Ароматът е подписан от парфюмериста Daphne Bugey.

KENZO JEAU D’AMOUR L’ELIXIR

top notes: blackberry, green mandarin
heart: tuberose, jasmine
base notes: patchouli, vanilla, rum

Флаконът на аромата повтаря формата на своите предшественици, но този път оцветен в лилаво, обещавайки чувствена и сочна смесица от нотки. Ароматът е на разположение като 30 мл., 50ml. и 75ml. Eau de Parfum. Лице на рекламната кампания е модела Louise Bourgoin.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *