John Varvatos Artisan Acqua

John Varvatos стартира нов аромат за мъже с име Artisan Acqua. Това е петият аромат от колекцията Artisan, описан от Varvatos, както следва: „От самото начало, се опитвам да се върна към приготвянето на аромата по начина, по който съм свикнал да се правят – ​​всичко на ръка, с най-добрите съставки в света, занаятчийски аромат в по-малки партиди. “

Artisan Acqua е по-лек от своя аромат предшественик, лятна версия вдъхновена от плажовете и крайморския чар. Вдъхновен от Средиземно море и дългите разходки по крайбрежието. Ароматът се отваря с нотки на мандарина, tangelo (хибрид между мандарина и помело) и молекула paradisamide (оставяйки впечатление за тропически плодови нотки от гуава, грейпфрут, ревен и касис), придружени от галбан, lentic и ангелика корен. В сърцето лежат градински чай, лавандула, кориандър, toscanol, босилек, здравец, палмароза и жасмин Sambac върху основата на мускус, пачули и смола от ела.

Парфюма John Varvatos Artisan Acqua е създаден от парфюмериста Rodrigo Flores-Roux от Givaudan. Предлага се в две версии на флакона: 75 мл. EDT и 125 мл. EDT. Всеки от тях е покрит с ръчно плетено въже. Varvatos посочва, че всеки флакон е малко по-различен, като се има предвид, че всички са ръчно изработени.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *