Jeanne Lanvin Couture

Lanvin стартира нов аромат Jeanne Lanvin Couture, представен е като нова интерпретация на оригиналния парфюм Jeanne Lanvin , със сложен състав, рафинирани нюанси и усъвършенствана дървесна база. Новият аромат подчертава женствеността и стила, използва привлекателния си състав за да подчертае елегантната характеристика на къщата Lanvin.
Jeanne Lanvin Couture е на разположение в елегантен флакон с виолетови нюанси, с декоративна панделка на шията на флакона също в лилаво. Играта с виолетови нюанси е с преливащи се цветове, от тъмно до бледо, почти прозрачно виолетово, подчертавайки очертанията на флакона много ясно.

Връхните нотки на композицията предоставят сочни и вкусни малинови акорди, пълни с утринна роса и естествени нюанси на виолетки. Сърцето на композицията е секси и много чувствено, съставено от божур и магнолия. Кедровите акорди са в основата на състава и осигуряват уникална чувственост смесвайки се перфектно с мускус. Съставът е създаден с цел да има невинна фасада зад която се крие силна и чувствена комбинация от мускус и дърво.

Ароматът ще е на разположение като 30, 50 и 100мл. EDP през пролетта на 2012 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *