Jean Paul Gaultier Les Essences de Parfum

Jean Paul Gaultier Les Essences de Parfum

Jean Paul Gaultier преоткрива най-популярните си аромати Le Male и Classique в сътрудничество с Puig, като ги превръщат в „Belle Parfumerie“, творения с нова нотка на изтънченост. Les Essences de Parfum включва нови състави в концентрация Eau de Parfum, предлагани в бутилки с нови черти отново във формата на мъжки и дамски торс.
Classique Essence de Parfum започва със свежи пикантни бележки на джинджифил. Сърцето с нотки на жасмин Самбак и портокалов цвят е поставено върху страстната основа с акорди на скъпоценна дървесина, ванилия и chantilly крем. Фасетираната стъклена бутилка е с отличителни черти, намалени гърди и по-изразени бедра в сравнение с оригинала. Ароматът е създаден от парфюмериста Daphne Bugey.

Classique Essence de Parfum
Top notes: ginger
Heart: orange blossom, jasmine sambac
Base: chantilly cream, vanilla, woods

Le Male Essence de Parfum се отваря с деликатна бележка на кардамон, която заедно с цитруси води до сърцето с нотки на лавандула и кожа, стигайки до основата с акорди на скъпоценна дървесина и costus. Фасетираната бутилка показва по-широки рамене и повече тесни бедра от оригинала. Аромата е създаден от парфюмериста Quentin Bisch.

Le Male Essence de Parfum
Top notes: cardamom, citrus
Heart: lavender, leather
Base: woods, costus

Ароматите ще излязат през септември 2016 г. Classique Essence de Parfum е на разположение като 50 и 100 мл Eau de Parfum, докато Le Male Essence de Parfum се предлага в 75 и 125 мл Eau de Parfum.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *