Issey Miyake Pleats Please Eau de Parfum 2013

lssey Miyake стартира в цвят лилав Pleats Please eau de parfum, който наследява името на изданието от миналата година Pleats Please Eau du Parfum 2012. Ароматът е вдъхновен от миризмата на виолетово-ароматизираните macaron бисквитки, и е оцветен с виолетово-лилави нюанси, който напомнят нежните листенца от това цвете. Съставът внушава оптимизъм и положителна енергия, привлича вниманието към простите удоволствия от живота, които могат да направят деня по-добър.

Ароматът е създаден от известния парфюмерист Aurelien Guichard (Givaudan), който му е дал изцяло ново лице. Pleats Please Eau de Parfum 2013, внушава чувство на щастие и удоволствие от момента, докато се наслаждаваме на сладко лилавия аромат на macaron бисквитките. Връхните нотки на състава предлагат съблазнителни теменужки, обявявайки романтично сърце, което бие с божур и сладък грах. Сухият в основата състав се получава от пачули и ванилия.

Pleats Please Eau de Parfum 2013 ще се предлага като 30, 50 и 100 мл. Eau де Parfum. Дизайнът на бутилката следва формата на предшественика си, който е вдъхновен от необичайният плат с гънки и чупки от модната колекция на Issey Miyake’s Pleats Please.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *