Iceberg Eau de Iceberg Sensual Musk, Sandalwood and Oud

Iceberg представя три нови аромата, които принадлежат към колекцията Eau de Iceberg 74, която излеза през пролетта на 2013 г. Тези нови аромати са Eau de Iceberg Sensual Musk за жени и Eau de Iceberg Sandalwood и Eau de Iceberg Oud за мъже.

Eau de Iceberg Sensual Musk е женствен и чувствен цветно-мускусен аромат, който се отваря с чист и деликатен аромат от кайсиеви цветове с вкус на шафран. Съставът се развива с цветове от жасмин и рози. Основата му излъчва топлота и изтънченост с мускус и акорди тютюн.

Eau de Iceberg Sandalwood е дървесно-пикантен-мускусен аромат за мъже, в който се улавя семпла елегантност и свежест на сандалово дърво. Пресен бергамот от Сицилия и черен пипер се комбинират с молекула Georgywood, която мирише на амбър. Сърцето е изработено от топло мляко, кремообразен кедър и ветивер от Java, а базовите нотки са от Australian сандалово дърво, ванилия аромат на тонка и Maxalone мускус.

Eau de Iceberg Oud е описан като изключително чувствен и мъжествен аромат. Едина свежа смес от подправките джинджифил и кардамон, които озаряват сърцето от лабданум, шафран и чист здравец. Дървесната основа обединява акорди на Oud, пачули и cypriol. Eau de Iceberg Oud е специално издание, на разположение в Близкия изток.

Ароматите са налични като 100 мл. Eau de Toilette.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *