Hugo Boss Hugo Iced

Hugo Boss Hugo Iced

В началото на 2017 г., Hugo Boss стартира ново издание от линията Hugo, характерна със своите дървесно-ароматни нотки, както и вълна от ледено студена свежест и енергия. HUGO ICED е насочен към младият, градски и съвременен мъж – както е обявен от Hugo Boss.
Оригиналното издание Hugo, стартирано през 1995 г. се превръща в един от стълбовете на колекцията Hugo Boss. Неговите наследници следват ароматният стил на първия аромат, като се различават по други аспекти от оригинала. През годините бяха издадени и лимитирани издания с оригиналния състав със специални илюстрации върху бутилката и кутията.
Ароматите, които се открояват сред всички версии на линията са Hugo Just Different, Hugo Spray, Hugo Red, както и изданието от 2016 г. Hugo Extreme. Всяко едно от посочените по-горе издания носи ароматна смес, която интерпретира оригинала по начин, който да спечели феновете на Hugo отново, но в същото време да носи концепцията за по-нов аромат, за по-младата аудитория.
Съставът на новият Hugo Iced обединява нотки на замразени мента, див чай, горчив портокал, хвойна и ветивер, комбинирани така, че да оставят впечатление на ледената свежест с успокояващи и елегантни дървесни отенъци.

Hugo Boss Hugo Iced
notes: frozen mint, wild tea, bitter orange, juniper, vetiver

Ледената свежест в състава на Iced Hugo е отразена и в дизайна на флакона; формата на бутилката остава непроменена, но в цвят сребърен металик. Ароматът е на разположение като 75 мл и 125 мл Eau de Toilette.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *