Guerlain L’Homme Ideal Sport

Guerlain L’Homme Ideal Sport

Новата ароматна линия на Guerlain за мъже L’Homme Ideal е създадена през 2014 г. със стартирането на оригиналният Eau de Toilette. През 2015 г. беше представен L’Homme Ideal Cologne, като негова по-свежа версия, следвана от по-интензивният L’Homme Ideal Eau de Parfum през 2016 г. Новият фланкер излиза през пролетта на 2017 г. като L’Homme Sport Ideal в синя бутилка.

„Идеалният мъж е елегантен, интелигентен, забавен и разбира се … атлетичен.“

„Той е олицетворение на самата същност на спорта. Ако той отива да тича сутрин, това е, за да изчисти главата си. Ако той отива в боксовата зала или на фитнес през нощта, това е преди всичко за да се отпусне …. В съблекалнята, той оставя затворени малките си напрежения от деня, както и подрежда далечните си мисли и свързаните обекти с тях. Това е неговата барокамера… той релаксира и влиза в топ форма, партнира му енергията опакована като тоалетна вода … „
Съставът е създаден от Thierry Wasser и Делфин Jelk, които чрез акорди на бадем разкриват спортният потенциал на състава, като му дават жизненост с пресни подправки и водни акорди. Сърцето се развива с деликатно нероли, следвано от дървесната основа с участието на интензивното трио на пачули, ветивер и кумарин.

Guerlain L’Homme Ideal Sport
Top notes: almond, spices, aquatic accord
Heart: neroli
Base: patchouli, vetiver, coumarin

Бутилката приема дизайнa на своите предшественици, актуализиран с дълбок син цвят. Червеното оформление на етикета поражда спортната същност на аромата. Guerlain L’Homme Ideal Sport се предлага като 50 и 100 ml Eau de Toilette.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *