Guerlain Les Deserts d’Orient

След няколко фирми, които вече обслужват богатия и претенциозен Близко Източен пазар, преценявайки аудиторията на парфюми и дълбокото познаване на добрите съставки и сложни композиции, Guerlain се присъедини към тази тенденция като издаде колекция изключително предназначена за Обединените арабски емирства.
Новата ексклузивна колекция е подходящо наречена Les Deserts d’Orient (Пустините на Изтока), състояща се от три аромата, вдъхновени от митични суровини с произход от Близкия Изток: тамян, роза и дървесина.

Encens Mythique d’Orient: Вдъхновена от тамяна, ярка мускусна ориенталска композиция създадена от Guerlain, съдържа нотки от нероли, мъх, шафран, Персийския роза, амбра и мускус.

Songe d’un Bois d’été: Сух и пикантен по-малко и опушен ефект с автентични нюанси. Дървесните нотки са от кедър. Жасмина дава индивидуални акценти в сърцето, шафрана и кардамона пикантността а лавъра сухото ароматно докосване. Oud, смирна и пачули завършват базовите нотки на този интригуващ състав.

Rose Nacrée du Désert: аромат построен върху буйна Персийска роза, легендарният цвят на изтока. Мистериозния аромат на кремаво тъмна роза се допълва от шафран, пачули и ароматно загатване за дървесина и разпалени смоли.

Парфюмите са дело на парфюмериста Thierry Wasser, който се е фокусирал върху всеки възможен нюанс от Хиляда и една нощ на близкоизточния епос с екзотични имена. Това е Guerlain и едновременно с това е извън рамките Guerlain, „див и тъмен“ облик в място на легенди и мистерии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *