Gucci Oud

Gucci Oud

Новата версия на парфюма Gucci By Gucci от 2007 г., известен също като Gucci Ambre, следва същата тенденция на Oud-ориенталците и е кръстен Gucci Oud. Парфюмът излиза през юли 2014 г. и е обявен като унисекс аромат, бляскав, пищен и загадъчен.
„Gucci Oud е унисекс аромат за тези ценители, които имат увереността и желанието да търсят нови преживявания и търсят аромат, който е силно съблазнителен, и както подобава на духа на Gucci интерпретира древните съставки от Изтока по модерен и емблематичен начин“.

Frida Giannini, творческия директор на Gucci, казва: „Има някои неща, които не се определят по пол, а в зависимост от настроението. Gucci Oud е едно от тях. Исках да създам аромат, който ще предаде усещането което ще получите, когато сте в една загадъчна, завладяваща и непозната земя, когато сте съблазнени от едно интересно преживяване, и мечта за него след това“.

С богат и силен състав съдържащ същността на Oud от Лаос, 100% натурален. Началните акорди включват круши, малини и шафран. Сърцето улавя есенции от българска роза и портокалов цвят, следвани от ориенталската база от Oud, пачули, амбра и мускус.

Връхни нотки: круша, шафран, малина
Сърдечни нотки: българска роза, портокалов цвят
Базисни нотки: Oud, пачули, мускус, кехлибар

Ароматът се предлага като 50 и 75 мл. Eau de Parfum.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *