Gucci Made to Measure

Gucci пуска нов аромат за мъже, наречен Made to Measure през есента на 2013 г.. Той е предназначен за „светския и изтънчен“ мъж, „който изисква най-доброто.“ Този аромат е мъжествения партньор на дамския Gucci Premiere от 2012 г..

Съставът е ориенталско-пикантен, „индивидуализиран“ като скъп костюм. Първоначалните му бележки са вдъхновени от външния вид и усещането за костюм ръчна изработка, има акорди на калабрийски бергамот, тунизийски портокалов цвят, френска лавандула и анасон. Сърцето е еклектично, пикантно и текстурирано, включва нотки на индийско орехче от Шри Ланка, водна лилия, плодове от хвойна, слива и канела. Базата е луксозна и изискана, изработена от лабданум, пачули, кожа и амбър.

„Още една съставка се изисква: мъжа. Костюма придава само красив силует, докато неговият собственик го носи. И само тогава, когато се носи той се превръща в нещо повече. По същия начин парфюма и богатите подправки комбинирани с топлината на кожата се превръщат като кожа по мярка, която характеризира мъжа, както и стила му. “

Ароматът се предлага като 30, 50 и 90 мл. Eau de Toilette.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *