Gucci Bloom

Gucci Bloom

Италианската модна къща Gucci обяви новия си аромат Gucci Bloom, който ще бъде стартиран в световен мащаб през август 2017 г.. Той е първият изпод ръката на новия творчески директор Alessandro Michele. Новият аромат ще се превърне в един от стълбовете на къщата, заедно с основните линии на Guilty, Bamboo, Flora и Gucci by Gucci.
При Gucci Bloom можем да очакваме необичаен цветен аромат, създаден от парфюмериста Alberto Morillas. Бели цветя, като естествен жасмин Самбак и опияняваща тубероза се смесват с дървесни акценти на корен от перуника и новото споразумение китайски орлови нокти (Combretum Indicum), лоза и червени цветя от Индия, ексклузивни за този аромат.

GUCCI BLOOM
Notes: tuberose, sambac jasmine, orris, rangoon creeper

Бутилката на новият аромат е в съответствие с модната колекция „grandma chic“ на Alessandro Michele, вдъхновена от 70-те години, е оцветена в ретро млечно розово от лакиран порцелан с класическа квадратна форма, украсена с изчистен черно-бял етикет. Лице на рекламната кампания е холивудската актриса Dakota Johnson. Gucci Bloom ще бъде на разположение като 30, 50 и 100 мл Eau de Parfum.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *