Gucci Bamboo Limited Edition

Gucci Bamboo Limited Edition

Новост в колекцията от аромати Gucci е Gucci Bamboo Limited Edition, който излиза в началото на 2017 г., като „актуализирана“ версия на оригинала в нова опаковка и дизайн, които „изразяват елегантността и женствеността на аромата и улавят поезията и романтиката, подчертавайки естетиката на къщата.“ Бутилката в стил арт-деко е украсена със сребърна „бамбукова“ капачка, докато кутията разполага с рисунка на бамбукова градина с малки птици.
Лекият цветно-дървесен аромат, Gucci Bamboo беше представен през пролетта на 2015 г., вдъхновен от отличителния бамбуков мотив в колекцията от аксесоари на Gucci. Ароматът е съставен от бергамот, лилия от Казабланка, иланг-иланг, ванилия от Таити, сив кехлибар и сандалово дърво. Една година по-късно беше стартиран и Gucci Bamboo Eau de Toilette.
Творческият директор на модна къща Gucci, Alessandro Michele представи новата рекламна кампания за тази линия от аромати с участието на модела Polina Oganicheva, заснета от фотографа Glen Luchford. Ароматът е на разположение като 50 мл Eau de Parfum.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *