Givenchy L’Ange Noir

Givenchy L’Ange Noir

Givenchy представя новия “black angel”, ароматa L’Ange Noir, който следва линията на Ange ou Demon от 2006 г. и Ange Ou Demon Le Secret от 2009 г. L’Ange Noir излиза през есента на 2016 г. и представлява неустоима мистерия и крайно противоречив : „Лъчист като ангел, неуловим като тъмнината“ L’Ange Noir е вдъхновен от стила на кино престъпленията, като черен филм, той е съблазнителен еликсир на фаталната жена, описан като елегантен, уникален, дързък и желан.
„Всяка жена е загадка, която си играе със силата на съблазняването. Доказателството? … нейния аромат. Между сянката и светлината, уникална следа, която очарова с контрастираща среща на бял ирис и черен сусам, опаковани в скъпоценен блестящ флакон … L’Ange Noir, или омагьосваща историята на един аромат с душата от друг. Тъмнината и светлината … „
Съставът е цветно-ориенталска комбинация от светли и тъмни нотки. Тя започва с комбинация от бергамот, розов пипер и свеж бадем. Лекият като прах характер на белия ирис, едно от най-благородните цветя, е смесен с леко солен черен сусам в сърцето. Основата завършва с топли тонове на тонка, аmbrette семена и кехлибар.
Givenchy L’Ange Noir
Top notes: bergamot, pink pepper, almond
Heart: white iris, sesame
Base: amber, tonka, ambrette seed
Лице в рекламната кампания за новия аромат е френската актриса и модел Aymeline Valade. Формата на бутилката е идентична с изданието Ange ou Demon Le Parfum от 2015 г. Той е покрит с черен искрящ лак. Ароматът е на разположение като 30, 50 и 75 мл Eau de Parfum.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *