Givenchy Gentlemen Only Absolute

Givenchy Gentlemen Only Absolute

Gentlemen Only Absolute е нов аромат от Givenchy, който излиза през лятото на 2016 г. Ароматът е богат Eau de Parfum, версия на „най-добрият Gentleman.“ Gentlemen Only от 2013 г. представлява модерен прочит на класическия Givenchy Gentlemen от 1974 г. Той беше последван от Gentlemen Only Intense в началото на 2014 г., Gentlemen Only Casual Chic в началото на 2015 г. и Gentlemen Only Parisian Break в началото на 2016 г.
Givenchy Gentlemen Only Absolute е вдъхновен от висшата мода на Givenchy, обявен е като аромат на съвременните изискани и елегантни мъже. Чувственият ориенталски-дървесно-пикантен състав има тенденцията да въплъщава класа, изисканост и стил. Остър и леко металически бергамот в горната част на състава е последван от топлото сърце, което съдържа трио от подправки: индийско орехче, канела и шафран. А чувствена комбинация от сандалово дърво и ванилия обвиват парфюма в основата.

Givenchy Gentlemen Only Absolute
Top notes: bergamot
Heart: cinnamon, saffron, nutmeg
Base: sandalwood, vanilla

Лицето на колекцията е австралийският актьор Simon Baker. Бутилката е със стандартния дизайн за колекцията, оцветена в черен лак с червени акценти. Ароматът е на разположение като 50 и 100 мл. Eau de Parfum.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *