Gianni Versace Couture – New Collection

Versace и Euroitalia ще представи нова колекция от три аромата наречени GIANNI VERSACE COUTURE, които пристигат в стъклени флакони, облечени в кожа с гръцки мотиви в цветове съответстващи на основните съставки на всяка композиция.

Ароматите от колекцията Gianni Versace Couture свързват парфюмите в тясно сътрудничество с висшата мода, предлагайки една крачка по-далеч от класическата колекция и популярни аромати. Това не е първият път, в който Versace представя ексклузивно издание (не забравяйте, Gianni Versace Couture издание от 2008 г. във флакон със същата форма и бял кожен калъф). Новата ароматна линия ще пристигне в магазините в ограничен брой (ще се предлага само в 500 бутика по целия свят).

„Исках да създам нещо наистина уникално и изключително-парфюми, които не са свързани с определена колекция на Atelier Versace, но които биха могли веднага да напомнят за атмосферата на изискан лукс“, заяви Донатела Версаче, творчески директор на марката Versace. С цел да се създаде новата Couture колекция, бяха избрани аромати, които тя предпочита -виолетки, тубероза и жасмин.

Съставите на ароматите са подписани от парфюмеристите на Givaudan: Alexandra Kosinski, Aurélien Guichard и Antoine Maisondieu. Alexandra Kosinski създаде Gianni Versace Couture Violet на базата от нотки като теменужка, мимоза, мускус и хелиотроп, докато Aurelien Guichard обогатява Gianni Versace Couture Tuberose с тубероза, бадеми и ambrox. Третия аромат от колекцията е вдъхновен от жасмин. Gianni Versace Couture Jasmine е подписан от парфюмериста Antoine Maisondieu, който го снабдява с нотки от жасмин, иланг-иланг, роза и тамян.

Ароматите от колекцията Gianni Versace Couture се предлагат като 100 мл.  Eau de Parfum в кожен калъф (бледо синьо, розово и виолетово оцветени) на цена от 350 евро (474 щатски долара) всеки. Флаконите са зареждащи се и цената на всяко зареждане ще бъде 180 евро ($ 244). Важно е да се спомене, че ароматите ще се предлагат изключително в бутиците Versace и в специално избрани магазини по цял свят, сред които La Rinascente Duomo в Милано и Harrods в Лондон, където колекцията ще бъде на разположение от март 2014!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *