Fendi L’ACQUAROSSA

Новият аромат от Fendi – L’Acquarossa, пристига на пазара през септември 2013 година. Chiara Mastroianni (дъщерята на Catherine Deneuve и Marcello Mastroianni) е лицето в рекламната кампания на Fendi за аромата L’Acquarossa, заснета от фотографа Jean-Baptiste Mondino.

„Новото лице на Fendi“ има силна връзка с Рим и специфичния стил на италианските жени. Жената, която вдъхнови създателите на аромата е самоуверена, чувствена и горда, а червеният цвят на флакона е избран за да съответства на цвета на страстта, който описва и енергията. Silvia Venturini Fendi, идейния създател на аромата, подчертава специалната връзка между Fendi и красивия Рим, който наскоро стана още по-красив с възстановяването на фонтана Треви.

L’Acquarossa е създаден от парфюмеристите Delphine Lebeau, Benoit Lapouza и Francois Demachy, които избират Сицилианска мандарина, Калабрийски бергамот и акорди от слива за връхни нотки. Сърцето на състава съчетава червено-златни цветя Lantana, роза, портокалов цвят и магнолия, а базисните нотки въвеждат нюанси на червен кедър, мускус и индонезийско пачули.

Fendi L’Acquarossa ще бъде на разположение като 30, 50 и 100 мл. EDP, придружени от парфюмирани продукти грижа за тялото.

Препоръчителни цени на дребно:

L’Acquarossa 30ml EDP – 58 EUR
L’Acquarossa 50ml EDP – 82.5 EUR
L’Acquarossa 100ml EDP – 100 EUR
Грижа за тялото:
L’Acquarossa Shower Gel
L’Acquarossa Body Lotion
L’Acquarossa Deo Spray

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *