Emporio Armani Diamonds Club

Emporio Armani Diamonds Club

Armani представя две нови лимитирани версии за 2016 г. от забавната и младежка колекция Emporio Armani Diamonds: Emporio Armani Diamonds Club и Emporio Armani Diamonds Club for Him. Тези нови ярки и ослепителни аромати са вдъхновени от неоновите светлини на нощните клубове, положителната енергия и клубната атмосфера.
Emporio Armani Diamonds Club е обявен за безгрижен, чувствен и страстен цветен-плодово-сhypre аромат. Той е насочен към жените със силна индивидуалност, които не искат да останат незабелязани. Съставът представлява обонятелен ритъм, който съчетава искрящи връхни нотки на мандарина със свежи водни акорди. Очевидното флорално сърце цъфти с розова есенция, която дава по-женствен подпис на аромата, който завършва с сhypre основата с нотки на пачули. Той е на разположение като 50 мл. Eau de Toilette в оформената като диамант бутилка с ярък розов цвят.
Emporio Armani Diamonds Club for Him е весел и хипнотизиращ, остър и пикантен аромат за вечерта. Той е аромат за съблазнителният мъж със свободолюбив дух, любител на нощния живот. Започва с пикантна бележка на кардамон, която води към сърцето от свежа лавандула и водни тонове с молекула hedione. Здравец в основата придава отличителен подпис към аромата. Той е на разположение като 50 мл. Eau de Toilette в електриково синя бутилка.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *