Elizabeth Arden Red Door Aura

Red Door е един от най-популярните аромати от колекцията на Elizabeth Arden. Стартиран през 1989 г. и създаден от парфюмериста Carlos Benaim, който обогатява композицията с цветя, подчертавайки върху тубероза и портокалов цвят. Състава на този аромат е характерен и остава една от най-продаваните композиции до днес. Славата и богатството на това издание накара Elizabeth Arden да представи няколко по-съвременни версии на аромата на парфюма и да предложи по-широка гама на по-младите поколения. За тази цел бяха стартирани следните аромати: Red Door Revealed, Red Door Velvet, Red Door Shimmer и ограниченото повторното издание на Red Door (2011 г.), представен в едина по-съвременна бутилка.

В същото изразителено цветно облекло, макар и в малко по-светли младежки нюансии, оптимистичен и изискан Red Door Aura стартира през 2012 година. Съблазнителната и много женствена композиция е подписана от парфюмериста Carlos Benaim, сиздател на оригиналната версия.

Новия, по-модерен вариант показва ярки цитрусови бележки, които се отварят състава, заедно с портокалов цвят. Италианския бергамот е в перфектна хармония с белезникав портокалов цвят, подсладен с чувствените нотки от узрели малини, обявявайки богат цветен букет в сърцето чрез добавяне на роза и елегантен жасмин. Базата осигурява спокойна, топла и кремообразна ароматна смес от сандалово дърво, мускус и топъл кехлибар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *