Elie Saab – Le Parfum Purse Spray

Elie Saab пуска Le Parfum Purse Spray, който дава възможност на жените да имат винаги под ръка любимия си парфюм. Побира се идеално във вечерната чанта и ще Ви даде увереност да вървите по червения килим. Парче от лукс за ежедневието!

Elie Saab сам по себе си е отговорен за дизайна на новият спрей за чанта. Той е искал да комбинира чувствеността на силуета на жената с луксозна материя и кройка. Флакона прилича на тяло на жена, точно като известните вечерни рокли Saab. Флакона има остри, геометрични ръбове и е златно оцветен, за да прилича на истински скъпоценен камък играейки си с лъчите на слънцето. Флакона блести на слънцето и предоставя уникални светлинни ефекти.

ELIE SAAB Le Parfum Purse Spray Eau de Parfum е с ултра-женствен, цветно-дървесен състав, създаден от парфюмериста Francis Kurkdjian. Парфюмът се отваря с нотки на портокалов цвят. Сърцето е от два вида жасмин-Grandiflorum и Sambac. Базата се състои от нотки на кедър, пачули и пчелен мед от рози.

ELIE SAAB Le Parfum Purse Spray Eau de Toilette е остър и чувствен цветно-дървесен аромат. Тази версия също е създадена от парфюмериста Francis Kurkdjian, който отдава почит на спомените на дизайнера от Средиземно море и аромата на портокалов цвят във въздуха, така че това е отново ключова съставка в състава. Нотки от цветове на мандарина отварят състава. В сърцето се долавя тръпчива свежест от портокалов цвят и гардения, поставени върху основата от ветивер, роза и мед.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *