Eaudemoiselle de Givenchy Ambre Velours

През последните три години Givenchy стартира пет версии на аромата Eaudemoiselle, включително и най-новата Eaudemoiselle de Givenchy Ambre Velours. За най-новият аромат може да се каже, че течноста ще бъде много по-„тъмна“ от предишните издания, обявени като цветно-дървесни. Основният Eaudemoiselle de Givenchy от 2010 г. е с елегантен цветен състав осветен с искрящи цитруси и освежаващи билки. Усъвършенстването на това издание е отразено с нежни съставки, внимателно подбрани и комбинирани. През последните три години Givenchy представи няколко романтични варианти за да задоволи всички вкусове.

Със създаването на Eaudemoielle Eau Fraiche, Eaudemoiselle Eau Florale и Eaudemoiselle Bois de Oud, Givenchy играе с основния състав, като свежи, по-цветисти или ориенталски дървесни вариации. Дизайнът на бутилката остана същия, но цветът на стъклото се променя и адаптира по темата на всяко издание. Най-новата версия Ambre Velours, контрастира на всички наследници с избраните бележки и съблазнителен цвят на бутилката. Новата тъмно лилава бутилка изглежда красива! Външната кутия има същите тъмни нюанси, украсени със златни детайли подчертаващи луксозната обстановка и благородство на бележките.

Състава на Eaudemoiselle de Givenchy Ambre Velours със сигурност ще бъде съблазнителен! Нотки от синя слива на върха се смесват с розов пипер, обявявайки интензивни и кадифени нотки от роза, която идва от сърцето. Сърдечните нотки са дълбоки и топли от медено-сладки рози и подсилени с дървесни акорди на пачули и кедър. Базовите нотки дават огромна топлина от скъпоценни смоли. Опияняваща смесица от opoponax, тolu балсам, бензоин, амбър, които споделят топлината, заедно с опушена тонка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *