Eau de Iceberg Jasmine, Eau de Iceberg Cedar

През 2010г.Iceberg стартира ароматното дуо Eau De Iceberg Pour Femme и Eau De Iceberg Pour Homme, през 2012г. Iceberg ни предлага два нови аромата – цветен за жените и дървесен за мъжете. Двата нови аромата са именувани Eau de Iceberg Jasmine и Eau de Iceberg Cedar,те завършват колекцията Eau de Iceberg 74.

Eau de Iceberg Jasmine за жени съблазнява с свежа и интересна смесица от джинджифил и червени плодове,които подчертават веселото настроение и динамиката на изданието. Сърцето продължава в женствено и младежко темпо с нотки на жасмин,роза ицветове от виолетки. Базата включва кадифен мускус, нектар от праскова и крем от сандалово дърво.

Връхни нотки: джинджифил, червени горски плодове
Средни нотки: жасмин, роза, виолетка
Основни нотки: мускус, сандалово дърво, праскова

Мъжкото издание Eau De Iceberg Cedar с ежедневна динамика е създаден с акцент върху дървесните нотки, заобиколен с ароматни и свежи бележки и избрани подправки. Връхните нотки на новият аромат започват с кардамон и ревен.В сновата се отварят много приятни и живи нотки на сочни ябълки, диня и кипарис. Базовите нотки са придружени с благороден дървесен чар от пачули, ветивер и кехлибар.

Връхни нотки: ревен, кардамон
Средни нотки: ябълка, диня, кипарис
Основни нотки: пачули, ветивер, кехлибар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *