Eau de Cartier Essence de Paradis

Eau de Cartier Essence de Paradis

Cartier обяви повторното издаване на известния аромат EAU DE CARTIER за 2016 г., но също така и на новия аромат от колекцията Eau de Cartier вдъхновен от пътуване до небесните страни, тропическите острови обещават спокойна атмосфера, пълна с екзотични аромати. Новият аромат в колекцията Eau de Cartier Essence de Paradis завършва освежаващата линия по съблазнителен и необичаен начин.
EAU DE CARTIER е изискан и модерен състав, насочен към мъжете и жените, които искат да се чувстват свежи и го ползват с ненатрапчива елегантност. Такъв е и новият „коралов“ Eau de Cartier Essence de Paradis, пълен с положителна енергия и оптимизъм, освежаващ и екзотичен.
Съставът на аромата Eau de Cartier Essence de Paradis е изграден около свежи плодови нотки, които поддържат основните нотки на цвят от екзотичен иланг-иланг, който хвърля светлина върху сладко-флоралния и медено-приятния свеж аромат. Съставът също е изграден и върху акорди на ценно дърво и кехлибар, допринасяйки за дълбочината и топлината на състава. Мускус осигурява чувственост, дава нежен, спокоен и мек край на състава. Парфюмериста създал новия аромат е Mathilde Laurent.

CARTIER EAU DE CARTIER ESSENCE DE PARADIS
perfumer Mathilde Laurent

notes: fresh fruity notes, ylang-ylang, amber, precious wood, musk

Eau de Cartier Essence de Paradis е в характерния флакон, подобен на предишните издания от колекцията Eau de Cartier, като 100ml. Eau de Toilette. Аромата е специалено TRAVEL EDITION издание, което ще се предлага в безмитните магазини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *