DSQUARED2 Want

DSQUARED2 Want

През септември 2015 г. на пазара излиза нов аромат от DSquared2, който отваря нова глава в историята на модната марка. DSQUARED2 Want е създаден за жените и „няма нищо общо с мъжки аромат, което сме правели в миналото, казва Дан, имайки в предвид лансирането на предишните ароматни двойки“. Новото издание за жени, няма да се свърже с версия за мъже. „Нашето момиче винаги е била самоуверена „, добавя Дан, и казва, че много парфюмни кампании са били създадени, за да се подчертае и идеализира красотата на жените, но братята Caten осъзнават, че не всяко момиче е „girly girl“.
DSQUARED2 Want е построен като ориенталски-цветен аромат и е композиран от парфюмериста Aurélien Guichard. Ароматът се отваря с акорди от мандарина, джинджифил и розов пипер, следвани от Дамаска роза, хелиотроп и нероли. Основата е създадена Мадагаскарска ванилия, чиста ванилия и виолетово дърво.

 

DSQUARED2 WANT
perfumer: Aurelien Guichard

mandarin, ginger, pink pepper
Damascus rose, heliotrope, neroli
Madagascar vanila, vanilla absolute, violet wood

DSQUARED2 Want пристига като 30, 50 и 100 ml. Eau de Parfum. Колекцията ще бъде разширена с 200 мл. душ гел, 200 мл. лосион за тяло и 100 мл. спрей дезодорант.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *