DSquared2 Want Pink Ginger

DSquared2 Want Pink Ginger

След големия успех с аромата Want, стартиран миналата година, който привлече вниманието със своя гурме-ванилов състав и модерен дизайн. Тази година Dsquared2 стартира първия flanker, розова и интензивна версия наречена Want Pink Ginger. Дизайнът на бутилката остава един и същ с оригинала, разликата е в цветът на капачката, която е в ярък розов цвят и ориенталски-цветен състав.
Want Pink Ginger е обявен за пикантен, енергичен, закачлив и кокетен. Специфичният състав е пълен с контрасти, като предлага необикновени аромати, които се превръщат от блестящи в искрящи и пикантни, от флорални към топли, дълбоки, нежни и изключително ванилови аромати. Ароматът се отваря чрез сливане на розов джинджифил, мандарина, лимон, розов пипер и мангустани. Сърцето се развива с флорални нотки на нероли, Дамаска роза и хелиотроп, а базовите нотки въвеждат интензивен ванилов характер, като комбинация от ванилия абсолю и Мадагаскарска ванилия, подкрепени с виолетово дърво и кехлибарено дърво. Състава е създаден от парфюмериста Aurelien Guichard.

DSQUARED2 WANT PINK GINGER
pink ginger, mandarin orange, lemon, pink pepper, mangosteen
neroli bigarade, damascena rose, heliotrope
vanilla absolut, madagascar vanilla, violet wood, amber wood

Лице в рекламната кампания на новия Want Pink Ginger е моделът Rianne Ten Haken. Ароматът ще се предлага като 30 мл, 50 мл и 100 мл Eau de Perfume.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *