Dolce&Gabbana Velvet Ginestra

Dolce&Gabbana Velvet Ginestra

След миналогодишните нови аромати Velvet Mimosa Bloom и Velvet Exotic Leather, Dolce & Gabbana добавят ново „жълто“ издание към своята колекция, която привлича вниманието ни. Velvet Ginestra ни отвежда към брега на Средиземно море и обещава опияняваща смесица от сладки и цветни аромати, заобиколени от медно-мускусен облак. Съставът е вдъхновен от дивата красота на средиземноморското цвете зановец, което расте по скалистия бряг. С многобройните си жълти цветове, то споделя своята приятна сладост, която ни напомня за нежен и подобен на мед аромат от цвят на орлови нокти.
Любимия средиземноморски стил и вкус в новия аромат се пресъздават с нотки на липов цвят, свежи и слънчеви цитруси, теменужки, genet absolut и жълти цветове на зановец. Интензивни нотки от чист пчелен восък дават богатство и плътност на буйнозеления и слънчев букет. Балсамови акорди на бензоин се комбинират безпроблемно с молекула мускусен Velvione, за да се разшири ароматния енергиен подпис. Ginestra Velvet излъчва топлина и аромата на слънчевото италианското крайбрежие, като автентичен израз на колекцията Velvet от Dolce & Gabbana.

DOLCE&GABBANA VELVET COLLECTION
VELVET GINESTRA

edition 2016

Mediterranean broom flower, linden blossom, genet absolute
Italian citruses, violet, beeswax absolute
benzoin, velvione molecule

Аромата Velvet Ginestra се предлага в бутилки със същата форма като предишните издания в рамките на колекцията Velvet от Dolce & Gabbana, но този път, изпълнен с жълта течност и жълто-златиста капачка. Ароматът е на разположение като 50 мл. EDP за 165 паунда и 150 мл. EDP за 300 паунда в Harrods.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *