Dolce & Gabbana The One Desire

В сътрудничество с Procter & Gamble, Dolce & Gabbana лансират нов аромат, наречен The One Desire, наследник на популярния аромат The One, чието начало бе поставено през 2006 г.. Този ароматен дебют се присъединява към колекцията от парфюми включваща – L’Eau The One, Rose The One и The One Lace Edition. Новият аромат следва тенденцията на черните флакони и най-отличителната му черта е внимателно нюансиран състав.

„Това е за жена, която иска да се чувства уникална, красива и чувствена. Тя става господар, на помещението в което влезе. Тя не е просто забелязана, тя привлича вниманието на всички и е секси, но не е вулгарна „, заяви вицепрезидентът на P&G Prestige Luigi Feola.

The One Desire разкрива в началото цитрусова комбинация от бергамот, мандарина, личи и лилия, като подчертава блясъка и величието на една жена. Сърцето цъфти със съблазнителна тубероза, която е умело съчетана с основата, съставена от карамел, ванилия, сандалово дърво и мускус.

Ароматът е разработен от Stefano Gabbana и Domenico Dolce в сътрудничество с парфюмеристите от Givaudan.

The One Desire ще се предлага като 30, 50 и 75 мл. Eau De Parfum. Рекламната кампания е направена от фотографа Terry Richardson, а лице в рекламната кампания на новия аромат е отново актрисата Scarlett Johansson. Desire ще излезе на пазара през януари 2013 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *