Dolce and Gabbana Velvet Tender and Desert Ouds

Dolce and Gabbana добавят два нови аромата към тяхната колекция Velvet, за първи път пусната единствено в Harrods през ноември 2011 г. с участието на шест аромата за мъже и жени: Velvet Desire, Velvet Love, Velvet Patchouli, Velvet Sublime, Velvet Vetiver и Velvet Wood.
Колекцията Velvet се увеличава през април 2013 г. с две нови издания, предлагащи близкоизточен аромат: Oud Velvet Tender и Desert Velvet Oud.

Velvet Tender Oud разгръща своите листенца един по един, за да разкрие мистериозния Oud отвътре. Отварянето е със сладки бадеми, а сърцето е изпълнено с кадифени листенца от маслодайна и майска роза, в основата се сливат благородни Oud и сухи дървесни нотки.

Velvet Desert Oud подсказва за бриз носещ се през дюните на пустинята с традиционния за близкия изток тамян и дълбоко кехлибарено допълнение към съблазнителния Oud с трайна следа от меки бележки мускус в основата.

И двата аромата са на разположение в традиционните бутилки на колекцията Velvet, като 50 мл. Eau де Parfum, с продажна цена от £ 170.
Dolce and Gabbana Velvet Collection е налична само в Harrods.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *