Dior La Colle Noire

Dior La Colle Noire

Dior представя ново издание в рамките на изключителната колекция La Collection privée наречено La Colle Noire. Новият аромат е създаден от парфюмериста на Dior-Francois Demachy, около интензивния, изразителен и плътен аромат на чиста майска роза, като централен компонент.
La Colle Noire е обявен за слънчев състав, посветен на Грас, мястото, което играе важна роля в историята на ароматите Dior. Един от замъците в Прованс, Château de La Colle Noire е купен от Christian Dior през 1951 г. и служи като любимо място за почивка в годините след неговото пенсиониране.
Съставът е цветен, дървесен, мускусен и кехлибарен в същото време. Той включва нотки на майска роза, подправки, сандалово дърво от Шри Ланка, друга дървесина, бял мускус и кехлибар.
„La Colle Noire отбелязва майската роза, потопена в подправки, дърво, кехлибар и мускус. В Грас розата е уникална, пикантна и силна. Тя не е прекалено сладка, тя изразява цялата неподправена и обляна от слънцето красота на този регион от южна Франция.“- François Demachy.
Ароматът се предлага в бутилки от 120, 250 и 450 мл. Eau de Parfum.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *