Dior J’Adore L’Absolu

През ноември 2012 г. Dior стартира ново луксозно издание на флакона J’Adore L’Absolu, който е създаден от френския художник Jean-Michel Othoniel. „Цялата ми работа е силно свързана с тялото. Ето защо приех да работя с парфюма, тъй като това е вид работа, която е свързана с тялото по-един съвсем друг начин“, казва Othoniel.

Красивата бутилка Murano е на разположение в ограничен серия от 300 броя, и е ръчна изработка от майстори стъклари от Венеция. Тя може да бъде закупена на цена от $ 3500 (цената може да бъде по-висока в зависимост от аукционите). Освен луксозната лимитирана серия, J’Adore L’Absolu ще е на разположение и като 50 и 75 мл. Eau De Parfum Absolue.

Първият аромат от колекцията на J’Adore е въведен през 1999 г., и до днес са представени голям брой издания с различни концентрации и композиции. J’Adore е любим на много жени, които го носят със страст и е един от най-популярните аромати на Dior.

Луксозна и елегантна, новата версия предлага съвсем нова история на съставките, които са били избрани внимателно за създаване на новото творение. Подбрани цветя от Grasse – майска роза и жасмин grandiflorum и от Mandurai (Индия) деликатни венчелистчета от жасмин и опияняваща индийска тубероза. Новият състав е създаден от François Demachy, който акцентира върху традиционните ценности на къщата Dior.

Женската форма на ръчно изработения флакон е украсен със стъклена спирала около тялото, която съдържа 24-каратово злато. Освен бляскаво очертания от стъклено-златна нишка флакон, златни фрагменти (венчелистчета) могат да бъдат намерени в капачката, което го прави по-бляскав и празничен. Тялото на бутилката е в традиционната форма на предишните издания J’adore.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *