Dior Homme Sport 2017

Dior Homme Sport 2017

Първата версия на аромата Dior Homme Sport излезе през 2008 г., като по-свежо и по-експлозивно издание на оригинала Dior Homme. Преформулираният Dior Homme Sport от 2012 г. е направен като по-елегантна и прахообразна вариация, която се заменя с ново издание през февруари 2017 г. Dior Homme Sport „се преоткрива“ като аромат на „градският, изтънчен и секси безгрижен“ мъж, който се ръководи от идеята за бърз и динамичен начин на живот.
Парфюмериста на Dior, Francois Demachy е създателя на всички предишни версии на този аромат. Новата версия е създадена с добавянето на „необикновенни“ плодове, „експлозивни“ нотки, подправки, билки и дървесина. Цитрусови акорди на лимон, червен портокал и грейпфрут отварят състава. Пикантното сърце включва нотки на розов пипер и индийско орехче, положени върху дървесната основа на сандалово дърво и ветивер.

Dior Homme Sport 2017
Top notes: lemon, blood orange, grapefruit
Heart: pink pepper, nutmeg
Base: vetiver, sandalwood

Бутилката също е обновена с по-мек цвят на течноста и по“изискана“ опаковка. Лицето на рекламната кампания е актьорът Robert Pattinson, а мотото е „Life is a Playground“. Ароматът е на разположение като 50, 75 и 125 мл Eau de Toilette.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *