Diesel Loverdose Tattoo

Нова доза любов идва от Diesel, този път като нов аромат, вдъхновен от татуировките и създаден като страстно и секси издание, насочено към силните и уверени жени. Още от древни времена, жените са украсявали телата си с татуировки, които са представлявали символите на техните племена или знак за недоволство. Днес татуировката по тялото е мощен и изразителен символ, знак за самочувствието, което дава на жените правото да бъдат това, което те наистина са: секси и диви. Татуировката по тялото е като бижу, което отразява чувствителността на жената и често носи по-дълбок смисъл. Жените винаги са използвали прости и мощни символи за показване на тяхната собствена индивидуалност. Косата, грима, дрехите и стила, татуировките … и разбира се аромата, който показва нейната женственост и страст, които носи дълбоко вътре в себе си.

Новият аромат DIESEL LOVERDOSE TATTOO продължава и завършва колекцията LOVERDOSE със страстен, похотлив и див състав подписан от парфюмеристите Anne Flipo и Pascal Gaurin от IFF. Връхните нотки предлагат динамичена смесица на цитруси (бергамот и мандаринови кори) в комбинация с карамфил и листа от касис. Сърцето бие с цветни акорди от рози в комбинация с портокалов цвят и жасмин Sambac. Цветната смес се нагрява с аромат от бланширан ориз, мляко, ванилия и тонка absolute.

Аромата Loverdose Tattoo ще бъде на разположение като 30, 50 и 75 мл. EDT от септември 2013 г. Лицето в рекламната кампания, която беше заснета от фотографа Daniel Jackson, е известната актриса и модел Anna Brewster.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *