Diesel Bad

Diesel Bad

Diesel Bad е новият мъжки аромат от Diesel, който излиза в средата на 2016 г., обявен като авантюристичен и изискан, пристрастяващ и свеж дървесен аромат. Той е първият, който съчетава нотки на тютюн и хайвер, откривайки свежо-солената страна на територията на дървесните аромати.
„Diesel BAD предизвиква тъмната мъжественост и в определен смисъл еротичната загадъчност.“ Вдъхновението за новия аромат се крие в романтичния стереотип за „лошото момче“: „Непокорен. Неустоим. Той е магнит облечен в черна кожа, който привлича всичко… и всеки, който идва по пътя му. Можете да го гледате, но не го докосвайте. Той е горски пожар. Той изгаря.“
Парфюмеристите Anne Flipo и Carlos Benaim изработват Bad да бъде „игра на съблазняване“, който започва с „вълнуваща вълна“ от цитрусови плодове и хлад от подправки във връхните нотки. Пикантен бергамот с „тръпчива“ свежест, възроден от кардамон и лавандула. Нотки на хайвер дават провокативно и еротично докосване „като струйка пот по изваяното му тяло.“ Мъжествени и груби нотки на тютюн и корен от перуника подпомагат за интензивността на композицията.

Diesel Bad 2016
Top notes: bergamot, cardamom, lavender
Heart: caviar
Base: tobacco, orris root, woods

Лице на парфюма е американския актьор и модел Boyd Holbrook. Дизайнът на бутилката извиква изображението на типичното „лошо момче“, като напомня за моторист с кожено яке. Струтурата на бутилката изглежда като кожа, но всъщност е микро-гравирано стъкло, използвайки техника, разработена от Pochet Du Courval. прозрачното лого „Bad“ разкрива медения цвят на течността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *