D&G Light Blue Love in Capri и Light Blue Pour Homme Beauty of Capri

D&G Light Blue Love in Capri и Light Blue Pour Homme Beauty of Capri

Dolce&Gabbana стартират своите годишни ограничени издания за лято 2016 г. от най-известните аромати Light Blue от 2001 г. и Light Blue Pour Homme от 2007 г. Новите цитрусово-свежи аромати са наречени Light Blue Love in Capri и Light Blue Pour Homme Beauty of Capri, вдъхновени от лятната атмосфера на най-италианския остров Капри.
Light Blue Love in Capri е динамичен аромат с ароматите на островите, такива като цитрусови плодове и бели цветя. Той се отваря със свежа мандарина и лимон, които водят до сърцето с нотки на орлови нокти и дървесната основа с акорди на кедър и мускус. Той е на разположение като 25, 50 и 100 мл. Eau de Toilette.

D&G Light Blue Love in Capri

Top notes: lemon, mandarin
Heart: honeysuckle
Base: cedar, musk

Light Blue Pour Homme Beauty of Capri извиква естествената красота и лукс на острова, като например най-блестящите скали по протежение на бреговата линия и откиващия се зелен горски пейзаж от морето. Аромата се отваря с цитрусовия характер на сицилиански бергамот и остър лимон. Бележки от листа на горчив портокал в сърцето са обогатени в основата от кедър и ветивер. Той е на разположение като 40, 75 и 125 мл. Eau de Toilette.

D&G Light Blue Pour Homme Beauty of Capri

Top notes: bergamot, citron
Heart: bitter orange leaf
Base: cedar, vetiver

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *