Davidoff Horizon

Davidoff Horizon

През февруари 2016 г., Davidoff пуска своя нов мъжки аромат наречен Horizon, който символизира връзката между земята и въздуха и черпи вдъхновение от силите на природата. Елементът вода, който маркира емблематичната студена вода се заменя с елемента въздух в новата версия. Horizon представлява свобода, приключение и изследване.
„Тук той е далеч от отъпканите пътеки. Пред него планините се простират в един безкраен пейзаж, който докосва небето. Вятърът е силен, отчетливо ароматизиран с розмарин, кожа и ветивер. Той гледа напред, фиксира точка в далечината. Бърз и свободен като орел, той се катери от скала на скала … той диша дълбоко, прегръща с ръцете си вятъра, обръща лицето си към слънцето. В тази тиха пауза, между земята и небето, силното усещане за свобода расте. Това е мястото, където той иска да бъде. Майстор във всичко, което той изследва.“
Съставът се състои от дървесни, пикантни и ароматни аромати. Той е подписан от парфюмеристите Olivier Pescheux и Jacques Huclier. Свежото начало съчетава пикантен грейпфрут и сладка мандарина с ароматен розмарин и пресен джинджифил. Кедрово дърво и пикантно индийско орехче са в сърцето на парфюма, заедно с пачули, черен сусам и южноамерикански пипер. Дълбочина и чувственост се осигурява от основата, изработена от ветивер и чисто какао.

Davidoff Horizon

Top notes: grapefruit, mandarin, rosemary, ginger
Heart: cedar, nutmeg, patchouli, sesame, pepper
Base: cocoa, vetiver

Лице в рекламната на Davidoff Horizon е италианския модел Simone Bredariol. Аромата е на разположение като 40, 75 и 125 мл. Eau de Toilette с придружаваща козметична линия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *