Davidoff Cool Water Exotic Summer

Davidoff Cool Water Exotic Summer

Davidoff стартира своите годишни летни лимитирани издания на популярните Cool Water аромати в колекция, наречена Cool Water Exotic Summer за 2016 г. След оригиналните Cool Water от 1988 г. и Cool Water Woman от 1996 г., Davidoff намира вдъхновение в океаните и ежегодно стартира нови, лимитирани издания с ароматно-водни аромати. Новата колекция е предшествана от Cool Water Summer Seas през 2015 г., Cool Water Coral Reef през 2014 г. и Cool Water Into The Ocean през 2013 г.
Cool Water Exotic Summer for men е свежа и ярка интерпретация на оригинала с ароматни, цитрусови и морски нотки. Тя започва с искрящи нотки на мандарина, обогатени с ароматна хвойна, босилек и градински чай. Хладна мента в сърцето е прелюдия към дървесната и мъжествена основа от сандалово дърво. Предлага се като 125 мл. Eau de Toilette.
Cool Water Woman Exotic Summer е свеж и женствен аромат, състава му започва с воден пъпеш. Бележките на пъпеш се развиват до сърцето, съставено от деликатна момина сълза и букет цветя. Основата е изработена от богат и чувствен корен на перуника. Предлага се като 125 мл. Eau de Toilette.
Cool Water Sea Rose Exotic Summer for women е обявен като приказно ухание с интригуващ контраст между ярки и страстни тонове. То се отваря със свежа мандарина, водеща до богатото сърцето от рози. Рафинирани дървесни нотки от кашмир в основата осигуряват дълбочина на състава. Предлага се като 125 мл. Eau de Toilette.
Отличителните бутилки от колекцията са украсени с дискретна палмова щампа, докато по техните кутии има снимки на морски лагуни.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *