Davidoff Champion

Davidoff Champion

Davidoff стартира новия аромат „Champion“, вдъхновяващ мъжетe с неговия състав да съберт сили за нови победи. Този ароматeн допинг е причина за развитието на умствените и физически сили, което води до създаването на един истински шампион.“Champion“ се очаква през август 2010 година.
Човек, който определя начина си на живот с концепцията на Davidoff Champion със сигурност може да се каже, че спорта е неразделна част от живота му. Успеха и силата, са също важни за него, както и поставянето на цел – неговата цел е победа. Той иска да успее и да бъде най-добър.
Цялата концепция на този аромат е шампионски, свързан със спорта, включително дизайна на бутилката. Нейната тъмна, цилиндрична бутилка е направена от тежко стъкло, украсена със стилизирани сребърни метални „тежести“.
Съставът е свеж и цитрусов от самото начало – върховите нотки лимон и бергамот се сливат със средните нотки на galbanum , меча пета и градински чай.Основата е дървесини нотки кедър и дъб .
Ароматът е на разположение в 50 мл EDT, 90 мл EDT, 90 мл след бръснене Splash, 100 мл балсам за след бръснене, 200ml ДГ и 70 грама дезодорант стик.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *