Chopard Happy Spirit Forever

Chopard Happy Spirit Forever

Ювелирната компания CHOPARD използва своя опит в изработката на бижута отново за да създаде изключителна бутилка за парфюм във форма на сърце от колекцията Happy Spirit. Новият състав е в рамките на тази линия, Happy Spirit Forever се фокусира върху брачния обет, традиции и самия акт на брака, обичаи, които са били спазвани от древни времена, както и любовта, която обединява две души, които са предопределени да бъдат заедно.
Дизайнът на бутилката е знак на почит към уменията на Chopard в създаването на бижута; златното сърце символизира неразривната връзка между двама души и тяхното обвързване един към друг, тяхното единство и хармония. Златистият цвят на бутилката намеква за рядкостта и ценността на тези взаимоотношения, докато искрящите камъни в цвят фуксия подсказват за мощната сила на любовта.
Елегантните илюстрации с къна които се появяват около логото Chopard върху бутилката и преобладаващи върху опаковката „трансформират Happy Spirit Forever в силен талисман, който носи късмет и защита, за тези, които празнуват любовта „.
„Под булчинския воал, тъмната линия на къна плете сложна шарка върху кожата й, като магьосник със своята древна магия. Със силна любовна магия и закрила, тя носи късмет на двойката и пресъздава перфектния съюз на две души, които са били предопределени един за друг…“
Розмарин е ароматната билка, която винаги е била свързана с любов и вярност и напомня аромата на къна, а жасмин и портокалов цвят пресъздават образа на традиционния сватбен букет създавайки опияняващ цветен ореол, чист и невинен. А деликатния ориенталски слой се състои от пачули и кехлибар, които добавят доза лукс и елегантност на цветното сърце на аромата. Парфюмериста създал състава е Alienor Massenet от IFF.

CHOPARD HAPPY SPIRIT FOREVER
yellow mandarin, pink pepper
rosemary, jasmine, orange blossom
patchouli, amber

HAPPY SPIRIT FOREVER се предлага като 75ml Eau de Parfum в Близкия изток.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *