Chloé Fleur de Parfum

Chloé Fleur de Parfum

Chloé Fleur de Parfum стартира през юли 2016 г. като нова версия на популярния розов аромат Chloe Eau de Parfum от 2008 г. През годините бяха стартирани различни верси като Eau de Parfum Intense от 2008 г., Chloe Eau de Toilette от 2009 г., Chloe Rose Edition от 2011 г., Chloe L’Eau от 2012 г., Roses de Chloe от 2013 г. и Chloe Eau de Toilette от 2015 г.
Chloé Fleur de Parfum запазва характера на оригинала с допълнителен „цветен чар“, в опит да се покаже розов букет във фин бежов цвят. Той е описан като естествено елегантен и чувствен воал, който покрива кожата.
Деликатният и като финна пудра аромат е дело на парфюмеристите Michel Almairac и Mylene Alran, които са се опитали да пресъздадат аромата на цветята по време на цъвтеж. Парфюмът се твърди, че съдържа бележки от плодник на роза. Нотките на роза са допълнени от акорди включващи свеж и искрящ цвят на върбинка, черешов цвят и брашнест ориз.

Chloé Fleur de Parfum 2016
Top notes: verbena
Heart: pestle rose, cherry blossom
Base: rice powder

Рекламно лице на парфюма е Dree Hemingway. Ароматът пристига в бутилка със стандартната форма за колекцията, украсена с бежова панделка. Той е на разположение като 30, 50 и 75 мл Eau de Parfum.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *