Cartier La Panthère Édition Soir

Cartier La Panthère Édition Soir

La Panthère, лансиран през 2014 г. е един наистина модерен chypre аромат от Cartier, символ на свободата, на грациозната и непокорна жена, вдъхновен от наследството на къщата. Ароматът е чувствен и смел флорално-сhypre, създаден от парфюмериста Mathilde Laurent с гардения и животински мускус, като основни нотки. През август 2014 г. беше представен La Panthère Extrait, като екстракт на парфюма, който подчертава „дивите“ нюанси на аромата. Най-лекият вариант La Panthère Légère излезе през 2015 г.
Cartier La Panthère Édition Soir пристига през септември 2016 г., като нова версия на аромата, който символизира лукса, звездната нощ и златната светлина в контраст с черното небе. Ароматът е обявен като доза женственост и сексапил на дивата и независима жена.
Силният характер на парфюма La Panthère Édition Soir излъчва елегантност и изисканост, който има класически и модерен характер. Анималистичният флорално-сhypre състав отново е подписан от Mathilde Laurent, която използва секси цветен букет в сърцето на парфюма и го поставя в контраст с засилените анималистични нотки на основата.
„Всички жени имат лукава страна в тях, както всяко цвете изразява анималистичната страна в същината си.“ Mathilde Laurent.
Бутилката на новото издание запазва формата и стила на оригинала. Дебело, квадратно стъкло и лице на пантера, този път в по-тъмни нюанси, по-отчетливи линии и с елегантна черна капачка. Cartier La Panthère Édition Soir е на разположение като 50 и 75 мл Eau de Parfum.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *