Cartier Baiser Fou

Cartier Baiser Fou

Производителя на бижута от най-висок клас Cartier лансира колекция от парфюми, вдъхновени от „целувката“ през 2011 г. с изданието Baiser Vole. Името означава „Открадната целувка“, съставът е базиран върху есенцията на рядкото и елегантно цвете лилия. Новият аромат Baiser Fou или „Crazy Kiss“ идва през март 2017 г. в съответствие с колекцията, но с акцент върху друго цвете.
Обявен като „закачливо и женствено цвете, чиито вкусни акценти предизвикват аромата на целувки с червило,“ Baiser Fou е разработен от парфюмериста в компанията Mathilde Laurent, която избира цветето орхидея като основна съставка. Подобен на повечето Cartier аромати, този път е насочен към любителите на уникални и луксозни композиции. Той е замислен като страстен и интензивен аромат на сладка и прахообразна орхидея, напомняща аромата на червило.
Флакона е прозрачен със златни акценти, подобен на изданието Baiser Vole. Златната капачка е украсена с голям огнен рубин отгоре, който съдържа името на парфюма. Ароматът е на разположение като 50 и 75 мл Eau de Parfum.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *