Carolina Herrera CH Pink Limited Edition Love

Тази есен на пазара пристига нов аромат от Carolina Herrera, като лимитирана серия. Една част от продажбите му ще се дарят на Американското онкологично дружество за борба с рака. Ароматът е вдъхновен от концепцията за универсална любов, романтична, братска, приятелска. Любовта е най-силната гаранция и инициатор изобразен в това издание, като цветно-плодов и вкусен, допълнен с деликатни сладкиши и деликатни гурме аромати.

Връхните нотки на CH Pink Limited Edition Love са смес от калабрийски бергамот, сицилиански лимон. Средните нотки са като ярка и блестяща мъгла, която се носи над цветята, съставена от Българска роза, жасмин sambac, пралина и канела. Базовите нотки са топли и силни, дървесни и меки – създадени от сандалово дърво, кедър, пачули, кашмир, кехлибар и мускус.

Ароматът е на разположение в отличителна бутилка, обвита с розова кожа, която има висулка със златно метално лого на марката и във формата на сърца. CH Pink Love Limited Edition е се предлага в 100 мл. EDT. В допълнение към аромата Carolina Herrera стартира и кожена чанта, която също ще допринесе за даряване на пари за благотворителност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *